Yanmar

Största OEM-leverantören 

Yanmar tillverkar kraftfulla industridieselmotorer med eller utan turboladdning. Bolagets har tillverkat kvalitetsmotorer under mer än 100 år och dagens moderna fyrtaktsmotorer är tillgängliga i många olika effektklasser både med vatten- och luftkylning.

Hög prestanda, låga emissioner

Yanmar är en världsledande OEM-leverantör av dieselmotorer som hittas i många anläggnings-, grönyte-, entreprenad- och jordbruksmaskiner. De är kända för att vara robusta, ekonomiska, tysta och miljövänliga. Yanmar sortimentet klarar av att möta samtliga avgasemissionsregler inklusive Steg 5 krav.

Diesel Power lagerför ett komplett sortiment av reservdelar och har snabba leveranser av både industri dieselmotorer och dieselpumpar från Yanmar Europa.

Företagsfakta:

  • Yanmar grundades 1912 och har idag över 17 000 anställda i mer än 90 olika bolag som verkar inom en rad olika branscher såsom kärnkraftverk, flygplan, motorer, fartyg, gaffeltruckar och luftkonditioneringar.
  • Yanmar är världens största OEM-leverantör av dieselmotorer och har varit ledande i utvecklingen av lätta, kompakta och både vatten- och luftkylda dieselmotorer med fokus på hållbara och miljövänliga kvalitetsmotorer.
  • Yanmar levererar tekniska lösningar, produkter och tjänster för dieselmotorer och andra drivsystemstillämpningar inom bland annat anläggnings-, grönyte-, entreprenad- och jordbruksmaskiner.
  • Diesel Power är svensk distributör för Yanmar sedan 2016.

Länkar:


Yanmar industrimotorer
Yanmar elverksmotorer
Yanmar Powerpacks
Yanmar dieselpumpar

Yanmar Europe BV hemsida