Service och Support

Väljer du Diesel Power AB som din motorleverantör får du inte bara en dieselmotor, du får även teknisk hjälp och råd från erfarna kunniga medarbetare. Vi har gedigen motorkunskap inom företaget och ger gärna teknisk support till våra kunder tillsammans med våra servicepartners och återförsäljare.

Vi erbjuder professionell service i vår egen välutrustad och nyöppnade motorverkstad i Kungsbacka, strax söder om Göteborg. Våra tekniker är välutbildade och har lång erfarenhet. Anlitar du oss använder vi enbart originalreservdelar och allt utförs helt enligt motortillverkarens riktlinjer.

Vi har många produkter i lager och kan leverera motorer och reservdelar snabbt från vårt lager i Kungsbacka. Dessutom har vi ett professionellt nätverk av marina återförsäljare som gärna hjälper till med teknisk support, tillbehör, reservdelar samt service och installationer. Våra supporttekniker har lång erfarenhet av att hjälpa dig ta fram just de delar du behöver till din motor, från filterbyten till omfattande renoveringar eller komplicerade ombyggnader.

Du kan även vända dig till vårt rikstäckande servicenät där du hittar din närmaste verkstad i sökverktyget nedan.

 

Linnea och Bosse på Diesel Power tar emot gods.

Våra varumärken