Våra varumärken

Diesel Power AB arbetar med många starka och välkända varumärken med kvalitetsprodukter.

 

John Deere

John Deere har mer än 85 års erfarenhet som tillverkare av off-road dieselmotorer med effekter mellan 49 – 600 hk. Läs mer.

COX Powertrain

Cox är ett nytt varumärke som under 2019 kommer lansera en ny spännande dieselutombordare, CXO300. Läs mer.

COX-logotype

Kohler

Kohler har sedan 1920 målmedvetet utvecklat ett komplett sortiment av motordrivna generatorer för både industriella och marina applikationer.

Idag är Kohler Marine världens största tillverkare av marina gensets mellan 4 och 400 kW till både fritids- och yrkesbåtar med ett världsomspännande nätverk av återförsäljare och servicepartners. Läs mer.

Kohler-logotype

Solé Diesel

Solé Diesel är sedan snart 100 år en av världens ledande tillverkare av högkvalitativa marindieslar för både fritids- och yrkesbåtar. Idag är alla motorer under 100 hk baserade på motorer från japanska Mitsubishi och de större kommer från tyska Deutz. Solé Diesel tillverkar även öppna och ljudisolerade marina elverk. Läs mer.

Solé-Diesel-logotype

Hyundai SeasAll

Hyundai SeasAll är ett helägt dotterbolag till Hyundai Kia Motors. Koncernen tillverkade år 2012 mer än 6 miljoner motorer och är därmed en av världens största motortillverkare. Läs mer.

Hyundai-logotype

MAN

MAN erbjuder ett brett utbud av fyrtakts marindieselmotorer anpassade för krävande applikationer inom kommersiell sjöfart indelade i tre olika driftsklasser: Heavy, medium och light. Dessutom erbjuder MAN en serie av välrenommerade marina elverksmotorer anpassade för kontinuerliga generatoraggregat, reservkraft i effektområdet 100 till 750 kVA.

Läs mer.

MAN – Truck & Bus – Yacht engines (English)

MAN – Truck & Bus – Commercial engines (English)

MAN-logotype

Parker Racor

I mer än 30 år har Parker Racor stått för förnyelse av bränslefiltrering och vattenavskiljning för både diesel och bensin. Racor förser både OEM tillverkare och slutkunder med kompletta filtreringsprodukter av högsta kvalitet.

Handla Parker Racors sortiment i Diesel Power webbshop. Läs mer.

Parker Racor webb

Parker-Racor-Logotype

Coracon

Coracon sortiment för kylvattenkonditionering tillverkas av Aqua-Concept GmbH i Tyskland, som är en specialiserade på högkvalitativa korrosionsskydds- och vattenreningsprodukter inom både industri- och motorteknologi.

coracon logotype

Våra varumärken