Arbeta hos oss

Vårt team består idag av 14 personer och vi kommer behöva bli fler inom en snar framtid. Verksamheten bedrivs i Kungsbacka i moderna och ljusa lokaler. Det går bra för oss och vi har förmånen att få representera starka varumärken, med bra produkter och goda framtidsutsikter.

Vi sitter i fina, ljusa lokaler i Kungsbacka endast 400 m från E6:an och 10 minuters gångpromenad från Hede pendeltågsstation (22 min restid till Göteborgs Centralstation).

Är intresserad av att jobba hos oss? Vad roligt! Skicka gärna in din spontanansökan till peter@dpower.se. Eller om du är servicetekniker? Läs gärna nedan och ansök! Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

 

Servicetekniker dieselmotorer

Är du servicetekniker med erfarenhet från båtar och har gedigen erfarenhet av dieselmotorer? Har du arbetat med truck, lastbil eller entreprenadmaskiner? Eller har du ett förflutet som fartygsmaskinbefäl/reparatör? Som servicetekniker på Diesel Power får du ett fritt arbete med goda arbetsförhållanden och du får arbeta med välrenommerade produkter.

Diesel Power
Diesel Power AB startades 1991 och är svensk distributör för några av världens ledande tillverkare av både industri- och marinmotorer; John Deere, Yanmar, Mitsubishi, MAN, Kohler Marine, Cox Powertrain, Hyundai SeasAll och Solé Diesel samt marina elverk från Kohler Marine och vattenseparerande bränslefilter från Parker Racor. Vi har marknadens kanske bredaste och mest attraktiva produktprogram och vårt team består idag av 13 personer som jobbar med rådgivning, service och support. Verksamheten bedrivs i Kungsbacka i moderna och ljusa lokaler. Det går bra för oss och vi har förmånen att få representera starka varumärken med bra produkter och goda framtidsutsikter

Servicetekniker hos oss
I rollen som servicetekniker för MAN dieselmotorer kommer du att arbeta med service och reparationer huvudsakligen i effektregistret 600-2000hk. Du kan även komma att arbeta med andra dieselmotorer ur Diesel Powers produktsortiment. Du kommer att hantera både planerade och akuta åtgärder gällande reparationer, service och förebyggande underhåll. Arbetet är självständigt och variationsrikt med god möjlighet till personlig utveckling. Du kommer huvudsakligen arbeta ute hos våra kunder dit du tar dig med vår servicebil som du disponerar. Våra kunder består främst av krävande Yacht-ägare som behöver service och underhåll på motorer i sina lyxbåtar. Vi har också kommersiella kunder där motorerna är installerade i färjor, bogserbåtar och bevakningsbåtar. Det kommer bli en del resande, huvudsakligen i Syd- och Mellansverige.

Din bakgrund
Vi söker Dig som har erfarenhet av reparationer och underhåll på dieselmotorer från lastbilsstorlek och uppåt. Eller har ett förflutet med lastbilar eller entreprenadmaskiner och har ett intresse för sjöfart. Du får gärna ha en bakgrund inom sjöfart med inriktning maskin. Vi ser gärna att du har minst teknisk gymnasiekompetens och flera års arbetslivserfarenhet av liknande arbete. Du är flexibel, självgående och serviceinriktad. Du tycker om att träffa kunder och vara vårt ansikte utåt. Du är beredd att ställa upp när det gäller. Du behöver kunna göra dig förstådd i både tal och skrift på svenska och engelska. Körkort klass B och datorvana är krav.

Vi erbjuder
Diesel Power är en arbetsplats med goda arbetsförhållanden och engagerade kollegor. Vi sätter våra kunder i fokus. Som servicetekniker hos oss kommer du få ett självständigt och variationsrikt arbete. Du kommer få arbeta med marknadsledande dieselmotorer. Tjänsten är en ny tjänst hos oss och vi tror att du inom några år kommer ha fler kollegor med liknande tjänst. Utbildning på MANs motorer sker fortlöpande på MANs Academy i Tyskland och du kommer också få gå onlinekurser om våra produkter/motorer.

För mer information om tjänsten, ring vår VD Peter Nauwerck på tel. 0705-68 57 73. Ansökan skickar du via e-post till peter@dpower.se, senast 2019-06-30. Urval sker löpande.

Diesel Powers kontor på Kungsparksvägen i Kungsbacka.

Våra varumärken